Julen 2016

Julen 2016

JulebordJULEN 2016

JULEBORD/JULELUNSJ

i rustikke omgivelser på låven eller formelt i spisestuen.
Her hvor Margrethe Munthe hentet inspirasjon til julesangen «Paa laaven sitter nissen med sin julegrøt» kan også du spise både julemat, julegrøt og annet julegodt fra den 17. november til den 20. desember. Dette er stedet for de som ønsker å være for seg selv og for en annerledes opplevelse. Kun forhåndsbestilling for grupper.

Julen 2016 er fulbooket på helg. Kun ukedager ledig

Julebord på låven

JULETREHOGST – åpent fra 10 – 23. desember kl 1600 – eller når du trenger det

Når julen nærmer seg, kan du også hogge ditt eget juletre fra juletreskogen ute på jordet. Ferskt og kortreist.
Du kan merke treet ditt fra oktober og hente det like før jul. Vi har åpent fra 10.desember, men trenger du et julere før, så snakk med oss.

I år har vi mange flotte norske graner på rot. Stuestørrelse kr 300,-                                                                                            Vi tilbyr også den norskproduserte Fjelledelgrana. Pris etter størrelse. Ferske bunter av fjelledelgran til å pynte både ute og inne.

Hogg treet så nært jul som mulig . Hvis det er kaldt er det viktig med gradvis tilvenning til innetemperatur, et opphold i garasjen først, kan være å anbefale. Gi det mye vann fra første stund, treet drikker spesielt mye de første dagene. Unngå varmekilder nært inntil.  Ingen ting måler seg med ekte juletre og den deilige duften som sprer seg i stua.   DA ER DET JUL!

 

ÅPEN DAG 18.12.16 kl 1200 – 1500

Åpen familiedag. Ta med barna og akebrett hvis det er snø. Bli med og møt nissen som bor på låven. Han vandrer godslig mellom husene og snakker med barna. Og i sekken har han litt for de små.   På låven serveres julegrøt med saft,kaker,kaffe, medisterkaker og stomp av selveste nissemor.  På jordet kan du hente juletre, enten hugge selv eller ferdighogd. Nå er det på tide å få treet i hus. 

Jul på Munthegaarden

Familiedag på Muntegaarden

Velkommen til førjulsstemning på Munthegaarden  

                       Vi har bankterminal